tiistai 2. helmikuuta 2016

Blood Bowl tulee taas

Tällä hetkellä käytettävissä olevien tietojen perusteella Blood Bowl tulee olemaan ensimmäinen uudelleenjulkaistavista ´specialist games´ -peleistä. Julkaisu lienee joskus loppuvuodesta 2016 tai heti vuodenvaihteen jälkeen 2017. Koska Blodis on se GW:n peli jota olen varmasti eniten pelannut, odotan julkaisua mielenkiinnolla.


Onhan mahdollista, että GW on oppinut jotain AoS -sekoilustaan ja Blood Bowl sijoittuu edelleen sovellettuun Old World -ympäristöön. GW voisi myös yrittää olla keksimättä pyörää uudestaan ja ottaa käyttöön 3./4. editionin säännöt pienillä viilauksilla.


Pahoin kuitenkin pelkään, että saamme Aelfit, Duardinit ym. copyright -rodut jossain lopun aikojen portaalimaailmassa. Joukkue kootaan jollain ´ota mitä haluat´ -periaatteella ja yksisivuisen sääntö pdf:n saa ladata netistä. Blodiksen huumori on luvattu säilyttää, mikä tarkoittanee sitä, että hassua hattua pitämällä tai kannustushuutoja pelin aikana kiljumalla saa rerolleja (vrt. AoS).


Uusista hartisvalufiguista on saatu jo muutamia kuvia: http://www.tinyplasticspacemen.com/games-workshop-2016-releases-from-the-spielwarenmesse-the-nurnberg-toy-fair/ On varmaan makukysymys mitä mieltä niistä on. Jos itselläni olisi ikää 30 vuotta vähemmän saattaisin pitää noita siisteimpinä ikinä. Nyt ne vain tuntuvat - jotenkin persoonattomilta. Ihan kuin se tärkein asia olisi näyttää, että miten hienoja ja monimuotoisia figuja hartsista voi tehdä. Nuo ihmiset vielä menettelevät, mutta örkit ovat mielestäni aivan kamalia. Onneksi en ole - enkä koskaan ole ollut - örkkipelaaja ja voin jättää nuo omaan arvoonsa. Muutenkin luulen, että jos uusi Blodis osoittautuu pelattavaksi niin pelaan sitä niillä vanhoilla figuilla mitä minulla on jäljellä. Oli GW asiasta mitä mieltä hyvänsä.


Toivotaan että GW ei mokaa ja Avelorn Charioteers tekee paluun pelikentille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti