sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Tiedustelutietoa

Whatsapp toi vähän ennakkotietoja parin viikon päästä vastaan asettuvasta kääpiöarmeijasta.

Noin 900 pistettä kääpiöitä. Lisää on siis syytä odottaa.

Vaikuttaa vahvasti pyromaaniporukalta - huomio kiinnityy erityisesti oikealla olevaan Flame cannoniin. Tuo keskellä oleva Fire throwerkin on haltioita vastaan aika ikävä värkki strenght 4 hyökkäyksellään, mutta 12" kantama vähän heikentää käytettävyyttä.

Flame cannon sen sijaan on 3. editionissa todellinen hirviö: kantama 36", 1,5" template, str 8, -4 save modifier ja D6 woundia/osuma. Onneksi se on myös järkyttävän epäluotettava. Ensinnäkin sen lataaminen tai siis paineen kerääminen vie yhden kierroksen. Se ei siten voi ampua ensimmäisellä kierrosella. Toiseksi, sen minimikantama on 12" - täytyy yrittää päästä lähelle, ja nopeasti. Kolmanneksi, sen ampuminen heitetään D20 nopalla. Tuloksella 1-12 laukaus menee ohi tavoitteesta 2D6 tuumaa nopanheiton mukaiseen suuntaan. Tulos 13-18 antaa osuman ja 19-20 tarkoittaa, että jokin on mennyt kammottavasti vikaan ja tykki räjähtää. Tykillä on 90 asteen fire arc. Jos tykkiä kääntää, joutuu heittämään D6 ja tuloksella 6 tykki - yllätys yllätys - räjähtää.
Ymmärrettävistä syistä Flame cannonin miehistö suojautuu ennen laukausta.

Täytynee laittaa wardancerit nopeasti tuon kimppuun ja keskittää jouskarien tulitus samaan paikkaan. Yksi täysosuma tykistä tekee selvää kummasta vain minun isoista yksiköistäni ja huonolla tuurilla kaataa jättiläisenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti