sunnuntai 24. tammikuuta 2016

WIP -listaa lyhyemmäksi

Jättiläinen valmistui lopulta ja pääsee siis palkkasoturina vahvistaan kasvavaa High elf -armeijaani. Olen lopputulokseen ihan kohtuullisen tyytyväinen - jätti istuu armeijan ´tyyliin´ oikein mukavasti. Ihosta en ole aivan täysin varma, sitä olisi ehkä voinut korostaa vielä lisää. Mistä olen oikeasti iloinen, on että jättini ei ole sellainen geneerinen punapää, joita Marauder giantit tapaavat olla.

Valmiina taisteluun!

Sain jättiläisen valmistumisen myötä järjestettyä armeijan jonkin moiseen kimppakuvaan. Jousiampujat ja warriorit ovat pakattuina kuljetuslaatikkoon, mutta tässäpä tätä muuta porukkaan.

Bolt thrower, Merchant company, giant ja wardancerit.

2 kommenttia:

 1. Minulla se on bitsiboksissani yksi kappale marauder giantin kupeelle kuuluvia miekkoja ylimääräisenä ja olen sitä pitänyt siellä sillä ajatuksella että joku päivä vastaan tulee vielä joku marauder giant josta tuo osa on kadonnut. En bongannut sitä sinun jättisi vyöltä. Ota yhteyttä jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mikko! Hyvin hoksattu, en ollut itse kiinnittänyt asiaan mitään huomiota. Olin vain tyytyväinen kun sain jätin hankittua.

   Miekka kiinnostaa - ja koska olet tämän blogin ensimmäinen kommentoija niin sinulle lähtee jotain Oldhammer -aiheista kiitokseksi. Laita s-posti janikortesluoma(at)hotmail.com niin jatketaan asiaa siellä.

   Ja lisäsin loistavan blogisi seurattujen listalle.

   Poista