keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Alussa

Perheenä kuopus sai viime Jouluna lahjaksi muutaman figun ja maaleja. Maalailtiin silloin muutama high elf, mutta sitten kamat jäi laatikkoon moneksi kuukaudeksi. Tänä syksynä tuli paketista sitten High Elf Lord on Dragon ja kun poika toivoi, että se tulisi maalattua, niin oli pakko ryhdistäytyä ja kaivaa siveltimet esiin. Ja lohharin parissa puuhatessa syttyi innostus jotenkin uudestaan...

Syyllinen nykyiseen innostukseen. Edelleen vaiheessa.

Itselläni on historiaa figupelaamisesta ja -maalaamisesta, mutta opiskelut, työ ja perheen perustaminen aiheuttivat aikanaan sen, että vuoden -96 jälkeen ei ole juuri siveltimeen tullut koskettua. Ihan ei siis 20 vuotta tullut taukoa.

Aikanaan tuli pelattua 3. ja 4. editionin WFB:a ja Blood Bowlia; lähes aina High Elf armeijalla tai joukkueella. Siksi Oldhammer -meiniki vetosi itseeni voimakkaasti. WFB 3. edition on se millä itse on aloittanut figupelaamisen ja täytyy myöntää, että sen nostalgia-arvo minulle on todella suuri.

Pienen etsinnän jälkeen varastosta löytyi 3. editionin sääntökirja ja vanhoja figuja. Warhammer Armies -kirja on valitettavasti johonkin kadonut, mutta kaverilta se löytyy. Ja kaveri on lupaillut, että voisi sen minulle myydä. 

Tavoitteena siis olisi: saada pelikelpoinen high elf -armeija kasaan,  saada joku yllytettyä vastustajaksi, kehittyä maalaajana ja koittaa pitää blogia edellä mainituista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti